PARTNERS

 

GiPSo biedt ondersteuning aan starters en projectgroepen die zelf duurzame woon- en dagbestedingsinitiatieven willen oprichten. GiPSo staat voor 'Gids voor inclusieve projecten en sociaal ondernemen'.

 

Dankzij Van Strien springt Aalternatief pas echt in het oog!  Hun banners met onze groepsfoto en de contactgegevens van ons project sieren al onze evenementen.

 

The Ministry Of Belgian Beer voegt een pittige toets toe aan onze evenementen. Zij sponsoren Aalternatief met hun artisanale pils ‘13’. Santé, Koen en Dimitri!

DANK

Marleen Bauwens zetten we graag in de bloemetjes. Als fan van het eerste uur van Aalternatief steunt ze ons project op een wel heel persoonlijke wijze. De kunstige vazen met teksten in kalligrafie die Aalternatief te koop aanbiedt zijn van haar hand. Neem beslist een kijkje in onze webshop of op onze stand tijdens een event!

Ook dank aan de jongeren van klas 2 Latijn van het Emmaüsinstituut Middenschool in Aalter, die ons project als eersten financieel steunen! Zij organiseerden dit schooljaar een tweedaagse wandeltocht en lieten zich voor iedere kilometer sponsoren. De opbrengst schenken ze integraal aan ons woonzorgproject!

Zonder Solid Creations bestond deze website niet. Bedankt dus voor de creatie ervan, voor het deskundig advies en de begeleiding!

Een dikke dankjewel aan onze fotografe, Ann De Wulf, voor de stralende foto van onze jongeren!

Van harte dankjewel ook aan drukkerij Hudders uit Oedelem. Zij zorgden voor het kwalitatief hoogstaande papier van onze kalligrafische vazen!

Dank aan Unizo Aalter omdat ze mee hun schouders zetten onder ons project!