PRAKTISCHE HULP

Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan kan je beslist meehelpen aan één van onze activiteiten. Mogelijkheden genoeg! Laat ons weten waar je sterk in bent en wat je graag doet. Dan nemen we contact met je op als er iets op stapel staat.
Ben je lid van een vereniging, dan kan je die misschien warm maken om ons te helpen bij een evenement. Of sterker nog, om iets ten voordele van Aalternatief op touw te zetten!
Heb je er zin in? Neem dan beslist contact met ons op.

Enthousiaste vrijwilligers hebben we nooit genoeg!

GIFTEN

Wil je ons project een financieel duwtje in de rug geven? Dat kan. Schrijf je gift over op onze projectrekening BE10 0000 0000 0404 -  BIC: BPOTBEB1 beheerd door de Koning Boudewijnstichting, met de mededeling 128/3191/00019.

Alle giften, klein en groot, zijn welkom!

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project.  De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven in 2020 aanleiding tot een belastingvermindering van 60% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). De Koning Boudewijnstichting bezorgt je een fiscaal attest in de loop van de maand februari.

De giften worden gebruikt voor de bouw van de BIEB.

De BIEB wordt een ontmoetingsplek op de site van de Bibliotheek voor de jongeren van Aalternatief en de buurt.

WORD AALTERNATIEVELING

Ben je overtuigd van de noodzaak van ons project en zie je sponsoring ervan op meer permanente basis zitten? Word dan Aalternatieveling!
Bepaal zelf hoeveel je maandelijks graag bijdraagt en geef vandaag nog je doorlopende opdracht.  Je kan die natuurlijk op eender welk moment wijzigen. Stort je bijdrage op rekening BE41731049425010 van Aalternatief vzw, en vermeld  'Aalternatieveling' in de mededeling.
We houden je dan op de  hoogte van alle vorderingen die Aalternatief maakt, en nodigen je uit voor onze evenementen.

WORD PETER OF METER

Blijf je graag persoonlijk betrokken bij Aalternatief? Wil je de stappen die we zetten op de voet volgen? Dan kan je overwegen om peter of meter van  één van de jongeren van ons woonzorgproject te worden. Je pete- of metekind zal je dan zelf op de hoogte houden van zijn of haar nieuwe thuis.Sponsor je pete- of metekind met een minimum van 25 euro per maand. Je kan je bijdrage storten op rekening BE75 0018 0989 9051 van Aalternatief vzw. Vergeet ook de naam van je pete- of metekind niet in je mededeling!

SPONSOR ALS BEDRIJF

Wil je als ondernemer investeren in de toekomst van onze kinderen? Dan kan je partner worden van Aalternatief door ons te sponsoren. Dit kan zowel op structurele basis of voor een specifieke activiteit. Of misschien overweeg je wel partner te worden in de huisvesting van onze jongeren?
Steun is op veel manieren mogelijk. Wie weet kan je onderneming Aalternatief ‘in natura’ helpen, door letterlijk een steentje bij te dragen? Misschien heb je nog een ander idee over hoe je Aalternatief kan helpen? We horen het dan graag! Neem contact met ons op, dan overlopen we de mogelijkheden samen.