Infobeurs “bijzondere kinderen, bijzondere vragen” in Aalter (26/10/2017)

 

Infobeurs in Aalter (26/10/2017)

Donderdag 26 oktober tekent Aalternatief vzw present op de infobeurs ‘Bijzondere kinderen, bijzondere vragen’ in Aalter. Deze beurs voor ouders van kinderen met een beperking wil een antwoord bieden op de meest gestelde vragen in verband met ondersteuning. Je kan er alles ontdekken over persoonsgebonden financiering, premies, tegemoetkomingen, oppasdienst, vrije tijd en vakantie. Bovendien wil de organisator, het OCMW van Aalter, met deze happening ouders wegwijs maken in het aanbod aan huisvesting en dagbesteding in de regio en een forum bieden voor nieuwe initiatieven.

Een unieke gelegenheid dus voor Aalternatief om zich nog eens voor te stellen! En dit niet alleen aan belangstellende ouders, maar ook aan zorgverstrekkers uit de streek.

Ben je zelf ouder van een jongere met een beperking, en net als ons op zoek naar een waardevolle toekomst voor je zoon of dochter? Of ben je zelf actief in de zorgsector, als vrijwilliger of professional, en wil je misschien je schouders mee onder ons project zetten? Of heb je gewoon sympathie voor dit ouderinitiatief en wil je graag te weten komen waar Aalternatief precies voor staat, of hoe je ons kan helpen? Kom dan beslist eens langs op onze infostand! Wij geven je er graag een woordje uitleg over ons kleinschalig woonzorgproject.

De infobeurs ‘Bijzondere kinderen, bijzondere vragen’ gaat door op donderdag 26 oktober van 18 tot 21 uur in jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71 in Aalter. Je kan de beurs vrij bezoeken, maar er wordt wel gevraagd je ten laatste woensdag 25 oktober in te schrijven via de website www.aalter.be. Hier vind je ook meer info over de beurs.